ING, Akbank, Garanti, En Para, Ziraat Bankası, TEB'den dikkat çeken karar: Bankalarda SON DAKİKA faiz depremi...

ING, Akbank, Garanti, En Para, Ziraat Bankası, TEB'den dikkat çeken karar: Bankalarda SON DAKİKA faiz depremi...
Cazip fırsatlar sunarak müşterilerini memnun etmeye çalışan bankalar faiz oranlarında sürekli güncelleme yapıyor. Dolayısıyla yatırım peşinde olan müşteriler, banka banka faiz oranlarını yakından takip ediyor.

Para politikası kurulu kararları ile ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelleyen bankalar müşteri kotalarını artırmak için çeşitli avantajlar sunuyor. Bu kapsamda sizler için ING, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Akbank, Yapı Kredi, TEB'in avantajlı faiz oranlarını derledik. İşte detaylar...

Merkez Bankası'nın faiz kararlarının ardından TEB, EN PARA, İNG, QNB, AKBANK, GARANTİ, YAPI KREDİ, ZİRAAT BANKASI AZ EVVEL DUYURDU. 40.000 TL ihtiyaç kredisinde 36 aya vadeyle güncel faiz oranları ve ödeme planı aşağıda yer alıyor.

AKBANK'TAN GÜNCEL FAİZ ORANI

Akbank ihtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranlarından birini sunmaktadır. Banka, yüzde 2,23 faiz oranıyla aylık 1.805 TL taksit imkânı sunuyor. Bu kredi sözleşmesiyle toplam geri ödeme tutarı 65.209 TL olacak.

CEPTETEB YÜKSEK FAİZLE DİKKAT ÇEKİYOR

CEPTETEB %4,14 gibi daha yüksek bir faiz oranı uyguluyor. Bu oranla aylık ödeme tutarı 2.537 TL'ye çıkıyor ve kredinin toplam maliyeti 91.568 TL olarak hesaplanıyor. Banka da bu krediye “Hoş geldin kredisi” adını veriyor.

ING EN AVANTAJLI TEKLİFİ SUNUYOR

ING Bank, %1,99 ile piyasadaki en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranını sunuyor. Bu oranla aylık ödeme 1.721 TL'ye düşürülürken, toplam geri ödeme tutarı 61.957 TL olarak belirlendi. Bu teklif kredi kullanıcıları için oldukça cazip bir seçenek oluşturuyor.

YAPI KREDİ VE ZİRAAT BANKASI ORTA SEVİYEDE FAİZ ORANLARI SUNUYOR

Yapı Kredi, %3,59 faiz oranıyla 2.315 TL tutarında aylık ödeme imkânı sunuyor. Toplam iade tutarı ise 83.337 TL'ye ulaştı. Ziraat Bankası, yüzde 3,94 faiz oranıyla aylık 2.455 TL taksit imkânı sunuyor ve toplam 88.624 TL ödeme yapılacak. Ziraat Bankası'nın bu teklifi “Tüketici Ürün Paketi” ile birlikte geliyor.

haberport

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.